UPDATE: Zon, zee en zand in het Pajot Zenne Magazine!

24.07.2018

Ontdek wat onze regio deze zomer te bieden heeft in de nieuwste editie van ons Pajot Zenne magazine! Ook deze vakantie valt er namelijk veel te beleven bij jou in de buurt. Wij lijsten alvast de leukste activiteiten en weetjes op voor al wie zich geen blijf weet met de zomerkriebels.

In ons zomer survivalpakket vind je onder andere concert- en theatertips om regenachtige dagen te overbruggen en toffe knutselideeën om elke ‘ik-verveel-me’ de baas te kunnen.  In augustus kan je tijdens Open Atelier kennismaken met unieke streekgebonden tradities zoals de zandstrooikunst of duik je de woelige geschiedenis in tijdens één van de vele herdenkingsactiviteiten rond de Eerste Wereldoorlog. De actievelingen onder ons vinden bovendien genoeg redenen om hun fietskettingen te smeren en de streek pedaalgewijs te ontdekken. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken tijdens een bezoek aan de museumtuin van het Kasteel van Gaasbeek of op een ontspannende boottocht doorheen de Zennevallei. Jong en oud kunnen deze zomer ook zalig wegdromen tijdens één van de concerten op de pittoreske kasteelhoeve in Dilbeek of op de gezellige stroppenweide in Halle.

Naast talloze tips vind je naar goede gewoonte ook enkele interessante artikels over het regionale cultuuraanbod en plaatselijke erfgoedpareltjes. Haal een gratis exemplaar op in één van de 450 verdeelpunten of lees alles na online.

Reageer