UPDATE: PenZine zomer 2015

16.06.2015

Groots streekplezier op kindermaat!

Een heerlijke smoothie maken met Ketnetkok Hannes. Op speurtocht gaan in musea en kastelen. Picknicken in het groen. Lachen met amusante theatervoorstellingen. Smullen van heerlijk roomijs. In deze Penzine vind je alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke zomer met kinderen te beleven in het Pajottenland en de Zennevallei.

Deze PenZine wijden we dus aan de jongsten onder ons. Maar ook wie wat ouder is, maar wel jong van geest, zal zijn gading kunnen vinden in deze zomereditie van PenZine. Want als de buitentemperatuur zwoele hoogtes bereikt, hebben we dan niet allemaal eens zin om het kind in ons boven te laten komen? Dartelen in het gras, zomers lekkers naar binnen werken en een boomhut bouwen; laat deze zomer het kind in je naar boven komen! Pajottenland en Zennevallei heeft je alles te bieden wat je daarvoor nodig hebt.

Haal de nieuwste PenZine snel in de buurtwinkel, de bib of het cc! Of lees PenZine digitaal!

Het magazine PenZine krijgt trouwens versterking, digitale versterking nog wel. Wij stellen u vol trots de mobiele website ontdek.penzine.be voor. Een google maps voor streekbeleving. Surf er heen van op je pc of installeer het als app op je smartphone en laat je leiden om al het leuks in de regio te ontdekken! Zoek je een natuurplekje, een museum of een locatie waar je iets kan drinken? Moet dat vlakbij zijn of wil je gerust op pad? Ontdek.penzine.be laat je de meest bijzondere plekjes in de regio ontdekken! En het leukst van al: jij kan ook zelf jou lievelingsplekjes in de regio toevoegen! Veel ontdekkingsplezier!

Wat valt er te beleven met penZine:

- De leukste musea, monumenten en natuurplekjes om met het gezin te bezoeken.

- De Cambodjaanse gemeenschap in Halle vertelt over hun tradities

- Op zoek naar Bruegeliaanse nostalgie!

- De leukste kindervoorstellingen 

- Op zoek naar kunst in het landschap in Pepingen

- Fietsen en wandelen

- Kasteelfeesten in Beersel

- Rozendagen in Sint-Pieters-Leeuw

- Koken met ketnetkok Hannes

Labels: PenZine

Reageer