OPROEP: werk jij mee aan een rondreizende theaterproductie rond Bruegel?

21.06.2016

In 2019 is het 450 jaar geleden dat de kunstenaar Pieter Bruegel overleed. In Antwerpen en Wenen zullen grote tentoonstellingen worden georganiseerd, maar ook hier in de regio zijn er al verschillende ideeën om Bruegel in de kijker te plaatsen.

Één van de ideeën is het maken van een theaterproductie rond het leven en de werken van Bruegel in onze streek. De bedoeling is om met zoveel mogelijk mensen uit de regio samen te werken aan een theaterstuk dat in verschillende gemeentes kan worden opgevoerd.

Hiervoor zijn nog veel helpende handen nodig: aanleveren van anekdotes en lokale verhalen van toen en genealogische informatie, mensen die willen meewerken aan het script, acteurs, muzikanten, decorbouwers,...

Heb je informatie of tips en wil je hier graag aan meewerken? Vul dan het formulier in en bezorg het aan annelien@erfgoedcelpz.be.

 

 

Labels: Bruegel2019

Reageer

Ik wil meewerken

Goede vrienden van Peter Bruegel, Ik zou graag willen meewerkan aan Uw project. Ik heb over Bruegel meer dan dertig jaar gewerkt: sedert ik als beroepsdiplomaat op pensioen ben gegaan, heb ik in Vlaanderen en in het buitenland regelmatig over hem (en zijn betekenis) voordrachten gegeven o.a. voor NEOS,voor VLAS, en voor tal van verenigingen, Rotary's en dgl. Ik verblijf vaak in Ierland (waarvan mijn vrouw afkomstig is) maar ik ben ook dikwijls in Kraainem waar ik mijn woonplaats heb. Zo zou ik bvb; in de eerste week van September graag met jullie een afspraak willen maken: kan dat ?

Sorry voor de tikfout : het is natuurlijk niet Peter maar Pieter

Hallo, Ik kom uit Vlezenbeek en ben sinds een jaar afgestudeerd als musicalactrice. Momenteel ben ik werkzaam als regisseur in schoolprojecten en geef ik ook regelmatig workshops drama. Ik zou graag meewerken aan dit project. Mvg, Dorien dorien_vanhassel@hotmail.com