PUBLICATIE: 100 jaar Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving

08.02.2019

In 2019 bestaat de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving in Sint-Pieters-Kapelle (Herne) 100 jaar. Recepties, tentoonstelling, concerten, optochten … er staat heel wat op het programma. En er is een jubileumboek!

112 bladzijden nostalgie, geschiedenis, weetjes, foto’s uit de oude doos, vergeelde affiches, beklijvende teksten over gisteren, vandaag … en morgen. Rijkelijk in kleur geïllustreerd en fraai uitgevoerd (21,5 x 26,5 cm, harde kaft), een hebbeding dat bij de luister van een eeuweling past.

Honderd jaar muziek, en meer!

Een titel die veel zegt. Dat de fanfare na 100 jaar minstens nóg een eeuw doorgaat bijvoorbeeld. Of dat Sint-Pieters-Herleving voor zijn dorp méér is dan een concert of een optocht.

Het jubileumboek wordt gepresenteerd op de opening van de tentoonstelling, op 27 april 2019 in de polyvalente zaal te Sint-Pieters-Kapelle. Maar je kan jouw exemplaar nu al reserveren. Het kost je dan 5 euro minder of je krijgt voor de gewone prijs een exclusieve luxe-uitvoering – dat kies je zelf.

Dus:

• voor 25 i.p.v. 30 euro ligt uw exemplaar eind april klaar

• of voor 30 euro krijgt u een persoonlijk gesigneerde uitvoering met beschermwikkel en leeslint + een poster van de fanfare. Deze extra’s zijn EXCLUSIEF: na afsluiting van de intekentermijn zijn ze niet meer verkrijgbaar!

Een lijst met alle voorintekenaars wordt opgenomen in het jubileumboek. 

Voorintekenen kan tot en met 28 februari 2019 via deze webwinkelpagina.

Reageer