Pajot Zenne Magazine

Pajot Zenne Magazine is het belevingsmagazine voor de streek! Dit blad is jouw stimulans is om de regio en haar vrijetijdsaanbod te ontdekken in de regio Pajottenland & Zennevallei! Pajot Zenne Magazine is de nieuwe naam van het voormalige PenZine.

Pajottenland en Zennevallei is één en al verscheidenheid: elke gemeente met een eigen verhaal en achtergrond, in een uitgestrekt gebied op een boogscheut van de Belgische en Europese hoofdstad, verstedelijkt en landelijk, flirtend met de taal- en provinciegrens en doorsneden door één van de drukste autosnelwegen maar ook door de meest rustige fiets- en wandelpaden. Dat is jouw regio, uniek en met zo veel te beleven! Pajot Zenne Magazine, wil jou graag al het moois in de regio laten ontdekken.

Wat mag je verwachten? Artikels die boeien, streekgeheimen die onthuld worden, nieuwe invalshoeken, authentieke streekbewoners en tips en trics om het seizoen door te komen. Bovendien bevat elke Pajot Zenne Magazine  een uitneembare activiteitenkalender met het meest interessante vrijetijdsaanbod in de regio.

Pajot Zenne Magazine  zal drie keer per jaar in 20.000 exemplaren verschijnen. Je mag het tijdschrift verwachten in maart, juni en oktober. Het belevingsmagazine kan je gratis meenemen op 450 verdeelpunten in de regio: bibliotheken, gemeentehuizen, culturele centra, toerismekantoren en buurtwinkels. Ontdek ze hier!

Pajot Zenne Magazine  is een initiatief van Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei, Toerisme Pajottenland & Zennevallei , Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, de cultuurcentra uit de regio en Pupil  ism met de 17 gemeenten van de regio.

Lees alle Pajot Zenne Magazines er hier digitaal op na. 

Meer beleven in de regio? Ontdek onze mobiele website www.ontdekpajotzenne.be.