Nieuws

29.06.2017

Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei werft op 19 oktober twee leerlingen aan in het kader van Zuiddag. Niet om werk voor de erfgoedcel te verzetten, wel om voor jouw organisatie te komen werken! Doe ons een voorstel. Voor welke erfgoedklus wil jij de twee scholieren aanwerven? Het leukste, boeiendste of origineelste voorstel mag de twee werkkrachten verwelkomen. Erfgoedcel PZ betaalt het loon uit.

Labels: zuiddag
10.11.2016

Donderdag 20 oktober was het Zuiddag. Onder de slogan Work for Change gingen Vlaamse scholieren van het vierde tot zesde jaar middelbaar onderwijs tijdens de schooluren één dag werken. Hun loon stonden ze af aan het goede doel. Ook Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei wierf 6 leerlingen aan en zette hen in om aan de slag te gaan met het lokale erfgoed in het Pajottenland en de Zennevallei.

Labels: zuiddag
04.05.2016

Wil je met jouw erfgoedorganisatie twee jongeren aan het werk zetten om zo het Zuiden te steunen? Doe een voorstel aan Erfgoedcel PZ. Wij sponsoren twee projecten die via Zuiddag jongeren kunnen verwelkomen voor een leerrijke klusdag.

Labels: jongeren, zuiddag
30.10.2015

Donderdag 22 oktober was het Zuiddag. Onder de slogan Work for Change gingen Vlaamse scholieren van het vierde tot zesde jaar middelbaar onderwijs tijdens de schooluren één dag werken. Hun loon stonden ze af aan het goede doel. Ook Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei wierf enkele leerlingen aan en zette hen in om aan de slag te gaan met het lokale erfgoed in het Pajottenland en de Zennevallei.

Labels: zuiddag

Pagina's