Nieuws

26.07.2018

Dit jaar reizen de vrijwilligers van de Erfgoedcel de regio rond op zoek naar tradities die hier leven. Heel wat mensen zetten zich met hart en ziel in zodat hun traditie kan blijven bestaan.

Labels: vrijwilligerspz, Traditie in de kijker
29.03.2018

Dit jaar reizen de vrijwilligers van de Erfgoedcel de regio rond op zoek naar de tradities die hier leven. Heel wat mensen zetten zich met hart en ziel in zodat hun traditie kan blijven bestaan. Machteld ging praten met Jan Vanderpoorten, Belleman in de gemeente Affligem.

Labels: Traditie in de kijker, vrijwilligerspz
24.01.2018

Dit jaar reizen de vrijwilligers van de Erfgoedcel de regio rond op zoek naar de tradities die hier leven. Heel wat mensen zetten zich met hart en ziel in zodat hun traditie kan blijven bestaan. Lina ging praten met Luc en Martine, fokkers van Brabantse trekpaarden bij stal de Donkerhoeve.

Labels: Traditie in de kijker, vrijwilligerspz
28.11.2017

Dit jaar reizen de vrijwilligers van de Erfgoedcel de regio rond op zoek naar de tradities die hier leven. Heel wat mensen zetten zich met hart en ziel in zodat hun traditie kan blijven bestaan. Machteld ging praten met Marc De Bisschop, secretaris van de Sint-Antoniusgilde in Essene.

Labels: Traditie in de kijker, vrijwilligerspz

Pagina's