Nieuwe collega's bij de erfgoedcel!

13.11.2019

We introduceren graag enkele nieuwe collega's! Hilke Arijs, voordien aan de slag bij de gemeente Ternat als erfgoedambtenaar en diensthoofd van de bibliotheek, volgt Karen op. Annelien haar opvolgster, Judith De Waele, kenden we al via haar functie als medewerker team kennis, technologie, erfgoed en toerisme bij de gemeente Dilbeek! Daarnaast is deze maand ook Benedicte Roose bij de erfgoedcel gestart. Benedicte was eerder tewerkgesteld bij het departement Cultuur, Jeugd en Media, maar werkte enkele jaren geleden al als jobstudent bij de erfgoedcel mee aan ons project Fabrieksburen! Benedicte volgt samen met Birgit het project rond religieus erfgoed op en zal dit vanaf 1 januari 2020 volledig overnemen.

Bij de onroerend erfgoeddienst krijgt Thomas gedurende de hele maand november hulp van Silke Hubrechtsen! Zo breidt Silke een verlengstuk aan de vakantiejob die ze deze zomer bij ons uitvoerde! 

We zijn met andere woorden helemaal klaar om jullie te helpen met al jullie erfgoedvragen en -ideeën! Onze contactgegevens vind je hier

Reageer