GEZOCHT: jobstudent communicatie Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei

25.02.2014

Jobstudent communicatie Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei

(maart tot december – 21 dagen)

Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei zet in op een regionale erfgoedwerking voor 16 gemeenten uit de regio Pajottenland & Zennevallei (Beersel, Bever, Dilbeek, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal,  Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, Drogenbos, Linkebeek en Sint-Genesius-Rode). Behoud, beheer, inventarisatie van ons erfgoed en ondersteuning van erfgoedorganisaties behoort tot ons takenpakket. Verder willen we via publieksactiviteiten ons immaterieel en roerend erfgoed in de schijnwerpers plaatsen. Dit proberen we te doen ism erfgoedverenigingen, culturele organisaties, musea en archieven.

We zijn op zoek naar een jobstudent die van maart tot december 2014 ongeveer twee dagen per maand meewerkt aan de communicatie.


Organisatie: Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei

Reageren voor: 13/03/2014

Publicatiedatum: 25/02/2014

Functie: jobstudent

 

Functieomschrijving:

Erfgoedcel PZ is op zoek naar een enthousiaste en communicatieve student met interesse in erfgoed die van maart tot december 2014 twee dagen per maand meewerkt aan de communicatie van de erfgoedcel.

Takenpakket:

Mogelijke taken zijn:

-      Maandelijks een sector- en publieksnieuwsbrief opstellen

-      De facebookpagina onderhouden

-      Medewerking aan de website van de erfgoedcel: website onderhouden en aanvullen, nieuwsberichten opstellen, …

-      Het adressenbestand van de erfgoedcel updaten

-      De persmap bijwerken

-      Verzendingen per post voorbereiden

-      Andere taken

 

Profiel:

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende student die graag ervaring wil opdoen in de erfgoedsector. We zoeken iemand die organisatorisch en communicatief is aangelegd en verantwoordelijkheidszin heeft. Je bent goed in het foutloos opstellen van teksten en wil hier inhoud voor opzoeken (online onderzoek, literatuur raadplegen,…). Een historische of communicatieve studie net als kennis van de erfgoedsector is zeker een voordeel. Je bent flexibel zowel in je takenpakket toe als naar je werkschema toe.

Je takenpakket situeert zich vooral rond communicatie en administratie. Je werkt maandelijks twee dagen of 15u verspreid over meerdere dagen mee op bureau bij de erfgoedcel. De werkdagen worden in overleg met de erfgoedcel vastgelegd, in totaal gaat het om 21 werkdagen. Je wordt begeleid door een erfgoedcoördinator van de erfgoedcel.

Voorwaarden:

-      Minstens 18 jaar zijn

-      Goede kennis Nederlands


Wat bieden wij jou?

-      Een afwisselende ervaring in de erfgoedsector

-      Begeleiding

-      Bezoldiging volgens weddenschaal E1

-      Vergoeding van onkosten en vervoer

 

Waar?

Molenstraat 102, 1700 Sint-Martens-Bodegem (naast het station)

Vergoeding? De student wordt bezoldigd volgens weddenschaal E1.

Solliciteren:
Stuur voor 13 maart 2014 een mailtje met motivatiebrief en CV naar karen@erfgoedcelpz.be. Vermeld ook op welke momenten in de week of maand jij je al dan niet kan vrijmaken.

Op basis van het CV en de motivatiebrief vindt een eerste selectie plaats. Indien er meerdere geschikte kandidaten zijn, is het mogelijk dat wij u uitnodigen voor een kort sollicitatiegesprek dinsdag 18 maart.

Voor vragen of meer informatie kan je terecht bij Karen Van Buggenhout 02/451 69 49 - 0498/92 28 43 - karen@erfgoedcelpz.be

Labels: gezocht

Reageer