DOE MEE: Organiseer een activiteit op Erfgoeddag op 22 april

29.09.2017

Op zondag 22 april 2018 is het weer Erfgoeddag! Het thema is dit jaar ‘Kiezen’. Erfgoedcel PZ nodigt je graag uit om mee te doen en op 22 april een erfgoedactiviteit op poten te zetten.

Op donderdag 14 september ging een eerste regio-overleg rond Erfgoeddag door. Een 15-tal organisatoren uit de regio bleken alvast enthousiast om met het thema Kiezen aan de slag te gaan.

Aangezien kiezen voor erfgoed, kiezen voor de toekomst is, is het idee ontstaan om op deze Erfgoeddag overal ook (rand)activiteiten te voorzien gericht op gezinnen, kinderen en jongeren. Als we onze jongste generatie de liefde voor ons lokale erfgoed kunnen bijbrengen, waarborgen we dit erfgoed voor de toekomst. Wil je graag het verslag van deze vergadering ontvangen mail dan naar karen@erfgoedcelpz.be.

Zin om mee te doen aan Erfgoeddag? Alle voorwaarden en praktische details kan je terugvinden op www.erfgoeddag.be. Inschrijven kan via diezelfde website vanaf woensdag 29 november 2017 tot woensdag 14 februari 2018.

Het volgende regionale overleg vind plaats op maandag 6 november 2017 om 18u in het Castelhof in Dilbeek. Ben je er graag bij? Geef dan een seintje via karen@erfgoedcelpz.be

Labels: Erfgoeddag2018

Reageer